Opvoeding van je pup (tot 12 maanden)

 

Bij pups is het heel belangrijk om goed van start te gaan. Ze zeggen niet voor niks, goed begonnen is half gewonnen. Je pup komt vanuit een warm nest bij de moeder, broertjes en zusjes plots in een vreemd gezin en huis terecht. De pup goed opvolgen, steunen en begeleiden is heel belangrijk om er een rustige, stabiele en gelukkige hond van te maken. Goed gedrag aanleren kost tijd en veel herhalingen. Na voldoende herhalingen wordt het gedrag eigen aan de pup daarom werk ik met een traject. Hoe ik precies werk vindt je hier terug.

 

Het puppy traject duurt 6 weken.

 

 

Hoe ziet het puppy traject eruit?

 

We starten met een begin consult bij u thuis. Het is veel interessanter om de pup in zijn eigen omgeving te observeren. Zo zie ik ook jullie normale interacties met elkaar. Zo kan ik goed zien waar de pup het nog lastig mee heeft of wat voor karakter hij precies heeft. Dit is belangrijk omdat ik zo alles kan aanpassen aan de behoeftes van jouw pup. Ik bespreek waar jullie nog het meeste tegenaan lopen en welke tips en trics je kan gebruiken in de opvoeding van je pup.

 

Na 3 weken kom ik bij u terug en gaan we hiermee verder aan de slag in de praktijk, en weer 3 weken later terug hetzelfde. Het kan ook zijn dat we de eerste week samen werken aan je pup zijn zindelijkheid, 3 weken later aan alleen thuis blijven, en op 6 weken gaan we leren lopen aan de leiband om maar een voorbeeld te geven.

 

We houden de sessies korter zodat je pup voldoende tijd krijgt om alles goed te verwerken en te rusten tussendoor.

 

Gedurende het traject ben ik altijd bereikbaar voor verdere vragen of voor als er zich problemen moesten voordoen. Zo kan ik u een optimale coaching garanderen met veel meer kans op succes.

 

Daar draait het uiteindelijk toch om. Als coach vind ik het heel belangrijk dat ik mijn klanten kwaliteit én een succes-verhaal kan aanbieden. Daar worden niet alleen jij en je hond gelukkig van maar ook ik. Een win-win voor iedereen dus.

 

 

Wat leer je?

 

- Nieuwe, moderne inzichten in je pup zijn gedrag en lichaamstaal.

- Waarom jouw pup doet wat hij doet.

- Hoe leert jouw pup.

- Hoe je zonder dwang en op een ontspannen manier kan omgaan met je pup.

- Hoe je jouw pup kan helpen als hij het moeilijk heeft.

- Zelfverzekerder worden waardoor je automatisch ook geduldiger kan blijven tijdens moeilijke momenten.

- Wat is een realistisch doel voor zowel jezelf als voor je pup.

- En hoe werk je nu met succes naar dit realistische doel.

 

 

Wat is je investering?

 

Je investering voor het puppy traject is €170 en is excl verplaasingskosten.

 

 

Verplaatsingskosten:

De eerste 10 km zijn inbegrepen in bovenstaande prijs.
Daarna is het € 0,40/km.


(Vertrekkende vanuit Oost-Vlaanderen -> Rupelmonde)

 

 

 

 

 

 

Gedragsbegeleiding ongewenst en probleemgedrag:


Uit ervaring kan ik zeggen dat op het onmogelijk is om op 1 consult probleemgedrag volledig opgelost te hebben. Dit komt vooral omdat er nieuwe handelingen en reacties van jezelf als bij je hond aangeleerd gaan moeten worden. Dit kost tijd en veel herhalingen om van dit nieuw gedrag ook een gewoonte te gaan maken. Ik wil al mijn klanten de goede service geven die ze verdienen en hen hier stap voor stap goed in begeleiden en ondersteunen, daarom werk ik met een traject. Hoe ik precies werk vindt je hier terug.

 

 

Het basis traject waar ik mee start begint bij 2 maanden.

 

 

Hoe ziet het basis traject eruit?

 

We starten met een begin consult van ongeveer 1u30 bij u thuis. Het is veel interessanter om de hond in zijn eigen vertrouwde omgeving te observeren. Zo zie ik ook jullie normale interacties met elkaar. Zo kan ik een veel nauwkeurigere analyse maken. Daarna kan ik het probleemgedrag gaan kaderen en een persoonlijk advies meegeven.

 

Na 4 weken kom ik bij u terug en gaan we hiermee verder aan de slag in de praktijk, en weer 4 weken later terug hetzelfde. 

Gedurende het traject ben ik altijd bereikbaar voor verdere vragen of voor als er zich nog problemen moesten voordoen. Zo kan ik u een optimale coaching garanderen met veel meer kans op succes.

 

Daar draait het uiteindelijk toch om. Als coach vind ik het heel belangrijk dat ik mijn klanten kwaliteit én een succes-verhaal kan aanbieden. Daar worden niet alleen jij en je hond gelukkig van maar ook ik. Een win-win voor iedereen dus.

 

 

Wat leer je?

 

- Nieuwe, moderne inzichten in je hond zijn gedrag en lichaamstaal.

- Waarom jouw hond doet wat hij doet.

- Hoe je zonder dwang en op een ontspannen manier kan omgaan met je hond.

- Hoe je jouw hond kan helpen als hij het moeilijk heeft.

- Zelfzekerder worden waardoor je automatisch ook rustiger kan blijven tijdens moeilijke momenten.

- Wat is een realistisch doel voor zowel jezelf als voor je hond.

- En hoe werk je nu met succes naar dit realistische doel.

 

 

Wat is je investering?

 

De investering voor dit basis traject is €215 en is excl verplaatsingskosten.

 

 

Verplaatsingskosten:

De eerste 10 km zijn inbegrepen in bovenstaande prijs.
Daarna is het € 0,40/km.


(Vertrekkende vanuit Oost-Vlaanderen -> Rupelmonde)